Om livets træ

Min mors liv sluttede på tragisk vis, da hun brutalt blev slået ihjel af en seriemorder, så det var altafgørende for mig, at finde den smukkeste kontrast.

Jeg valgte at sprede halvdelen af min mors aske over havet og plante en spire af et judastræ i den resterende aske, via denne specielle bio urne, som jeg efterfølgende plantede ned i en stor krukke. Den står nu i min gårdhave, som et dagligt smukt minde og til ære for min mor.
Af jord er du kommet, til jord skal du blive, af jorden skal du igen opstå. Min mor lever nu videre i dette helt unikke træ, i pagt med naturen.

Det er det mest betydningsfulde og smukkeste valg jeg nogen sinde har taget. Derfor besluttede jeg mig for, at blive  den – indtil videre, eneste danske forhandler, af verdens første 100 % nedbrydelige bio urne fra spanske Bios Urn®

Med en bio urne fra Bios Urn® fortsætter livet. Gør som titusender af andre familier verden ov er, der har plantet et smukt træ, busk eller blomsterminde, for at ære en elsket de har mistet. Bio urnen har ingen udløbsdato, så du kan købe den når du vil, og gemme den til senere brug til de jordiske resten af en kær du har mistet.

Følelsesmæssige virkninger

Når nogen går bort, tænker vi ofte over, hvordan vi kan ære dem på en måde, der resonnærer. Når du vælger en bio urne fra Bios Urn®, vælger du ikke bare et produkt, men den oplevelse, der følger med det.

Bios Urn® virksomheds motto, har altid været at skabe ting, der fremmer vækst, og som genindfører mennesket tilbage i den naturlige livscyklus.

En af de mest givende ting for virksomheden er, at tale med vores samfund og mennesker over hele verden, der har brugt en bio urne fra Bios Urn®. På en måde har det også medvirket til, at bringe denne unikke proces hjem og åbnet en dialog omkring miljøvenlige alternativer, der giver tilbage til jorden, i stedet for at tage fra den.