Referencer

Min kone og jeg var hjemme hos dig sidste år, for at hente et tæppe vi havde købt af dig og blev så rørte af din historie som du delte med os, da vi komplimenterede den store smukke krukke der stod i din gårdhave, som du fortalte var din mor i form af et nyt spirende træ.
Vi havde for år tilbage besluttet at vi hver i sær ville spredes ud i havet når vi ikke var længere, men du rykkede uden at vide det, ved vores overbevisning og vi var efter besøget hos dig slet ikke i tvivl. Vi skulle leve videre i et træ når vi gik bort, ingen af os havde speciel tilknytning til havet og ingen af os ønskede at den anden skulle gå og vedligeholde et gravsted.
Som du ved afgik min kone ved døden efter kort tids sygdom, fire måneder efter vores besøg hos dig. Jeg vil med dette skriv bare udtrykke min taknemmelighed for at du gjorde os opmærksom på denne smukke løsning, som var den helt rette for os.
Både børn og børnebørn nyder at vi stadig har Lis tæt på os, sådan føles det i hvert fald og glæden var stor da de første blade spirede frem i foråret. Også stor tak for dine råd og vejledning i processen. Du har gjort noget svært til en langt lettere proces for hele familien.
Tak.

Flemming C Hansen

Det var en kæmpe sorg og et stort tomrum da vi mistede vores elskede Bella, som havde været en del af vores familie i 8 år.
Nu har hun fået sin plads på sit yndlingsspot i haven hvor hun lever videre som en smuk hortensia.
Hver dag er vores datter ude i haven og hilse på Bella, det er så hyggeligt at Bella lever videre med os på denne måde.

Josefine, Jens og Trine

Min mand døde pludseligt og vi nåede aldrig at snakke om, hvad han ønskede der skulle ske med hans aske, andet end at han ville kremeres.
Jeg kendte ikke til dette smukke alternativ før jeg stødte på et opslag fra dig på facebook, hvor du delte din historie omkring din mor og dit valg om at plante et træ i hendes aske. Tak for hele vores familie for at vise os vejen.
Det har bestemt været det rigtige valg for os også og jeg er sikker på, at Henrik ville have syntes det samme og at også han glæder sig over vores valg og at han stadig kan vokse med os videre i livet.

Karin og familie